Gebruik je telefoon

Open tijdens de vrijmibo www.vrijmibo.nl op je smartphone, log in en toon jullie twee helften van de bitterbal. Geniet van de gratis Van Dobben bitterballen!

Privacybeleid

Privacy Statement

Om deel te kunnen nemen aan de “Let’s Go Vrijmibo”-actie dien je de volgende persoonsgegevens aan Van Dobben te verstrekken:

  • Volledige naam
  • E-mailadres
  • Geslacht
  • Eventueel via het social media-platform verkregen informatie, zoals profielfoto.

De door jou bij registratie opgegeven persoonsgegevens, worden direct na registratie opgenomen in ons bestand. De verwerking van de persoonsgegevens is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is: Royaan B.V.

De door jou bij registratie opgegeven persoonsgegevens, worden uitsluitend gedeeld met de horecagelegenheid waar jij de unieke link verzilverd hebt. Van Dobben en de desbetreffende horecagelegenheid zullen jouw gegevens vertrouwelijk en conform de wet behandelen en verwerken.

Met  het accepteren van deze algemene voorwaarden geef je Van Dobben en desbetreffende horecagelegenheid het recht om je in de toekomst te benaderen voor acties dan wel evenementen gelinkt aan Van Dobben en de desbetreffende horecagelegenheid.

Ieder bericht dat je van Van Dobben ontvangt, zal een link bevatten waarmee je je kunt afmelden voor toekomstige berichten.

Wanneer je geen meldingen meer wilt ontvangen van Van Dobben of indien je inzage of wijziging van de gegevens die wij van jouw hebben opgeslagen, kun je contact opnemen met info@royaan.nl. Voor het afmelden van berichten van de horecagelegenheid dien je contact met de desbetreffende horecagelegenheid op te nemen.