Gebruik je telefoon

Open tijdens de vrijmibo www.vrijmibo.nl op je smartphone, log in en toon jullie twee helften van de bitterbal. Geniet van de gratis Van Dobben bitterballen!

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik mee doen met deze actie?

  1. Nodig een vriend(in) uit voor de vrijmibo via vrijmibo.nl
  2. Als je uitnodiging wordt geaccepteerd, ontvangen jij en je borrelpartner per mail allebei een unieke link
  3. Bewaar deze link goed op je smartphone en neem deze mee naar de vrijmibo
  4. Ga op vrijdag 12, 19 en 26 mei of 2 juni tussen 16:00 en 22:00 uur samen naar één van de deelnemende vrijmibo cafés
  5. Open jullie unieke link en check beide in op de locatie
  6. Er verschijnt nu een scherm met jullie unieke halve bitterballen
  7. Laat bij je bestelling deze twee halve bitterballen zien aan de barman (m/v). Let op: alleen de barman kan de gratis bitterballen op jouw telefoon bevestigen door op de knop te drukken. Je kunt de link maar 1 keer gebruiken
  8. Geniet van jullie overheerlijke bitterballen

Wanneer  is deze actie?
Op vrijdag 12, 19, 26 mei en 2 juni kun je jouw gratis portie Van Dobben bitterballen tussen 16:00 en 22:00 uur verzilveren bij een van de deelnemende vrijmibo cafés in Amsterdam.

Ik kan mij niet aanmelden, wat nu?
Je kunt maar één keer meedoen aan deze actie. Is dit de eerste keer dat je je probeert aan te melden? Dan is er waarschijnlijk een technisch probleem. Je kunt in dat geval een e-mail sturen naar info@royaan.nl met daarin je naam en telefoonnummer. We kijken dan wat er aan de hand is.

Mijn unieke link doet het niet, wat moet ik doen?
Er is waarschijnlijk een technisch probleem. Je kunt in dat geval een e-mail sturen naar info@royaan.nl met daarin je naam en telefoonnummer. We kijken dan wat er aan de hand is.

Heb je je gratis bitterballen al een keer verzilverd? Dan is jouw link helaas niet meer geldig

Hoeveel vrienden kan ik uitnodigen?
Je kunt zoveel vrienden uitnodigen als je wilt. Let op: de eerste vriend(in) die de uitnodiging accepteert wordt jouw borrelpartner! Je kunt maar aan één persoon gekoppeld worden voor een portie gratis bitterballen.

Ik heb een scherm: ‘’Ga verder op je mobiel’’. Wat betekent dit?
Waarschijnlijk heb je je aangemeld via je computer of tablet. Als dit scherm verschijnt, heb je het moment bereikt waarop je de gratis portie bitterballen in het café kunt gaan bestellen. De unieke link die je per e-mail hebt ontvangen, open je tijdens de vrijmibo ter plekke op je smartphone.

Ik zie dat er ook een bitterballenbakje bestaat. Hoe kom ik hieraan?
Het bitterballenbakje is naar bedrijven gestuurd om ze uit te nodigen voor de vrijmibo. Helaas kunnen wij je dit bakje niet zomaar toesturen. Via de let’s go button kun je wel met een vriend(in) komen. Leuk als je erbij bent!

Ik heb per ongeluk op het scherm geklikt voor de barman. Wat moet ik doen?
Er verschijnt een pop-up scherm met de tekst: ‘’Ben jij de barman?’’. Klik hier op “Annuleren”. Als je hier zelf  op ‘’Ja’’ klikt, gaat de gratis portie bitterballen helaas aan jullie neus voorbij.

Wanneer en waar treedt Tino Martin op?
Tino Martin geeft op 19 mei drie verrassingsoptredens. Waar dat is, blijft nog even geheim! We maken de locaties vlak van te voren bekend via onze Facebookpagina en www.vrijmibo.nl. Je kunt 19 mei natuurlijk wel vast in je agenda zetten.

Ik woon niet in Amsterdam, kan ik wel meedoen aan de actie?
Natuurlijk, graag zelfs: hoe meer zielen, hoe meer vreugd…  De cafés die aan deze actie meedoen, liggen wel allemaal in Amsterdam. Kijk op www.vrijmibo.nl bij locaties welke dat zijn.

Ik heb geen smartphone kan ik nu wel meedoen aan de actie?
Je hebt echt een smartphone nodig om je gratis portie Van Dobben bitterballen te kunnen verzilveren. Je moet deze namelijk meenemen naar de vrijmibo om in te checken via jouw unieke link.

Waar kan ik de locaties  vinden die mee doen?
Op www.vrijmibo.nl vind je alle deelnemende cafés onder het kopje locaties.